Our Miffy and Friends collection

Icon image

As lovers of Dick Bruna's style, we enjoy making lights in the shape of Miffy and her friends. In addition to Miffy, Snuffy the dog, Boris bear, Lion, Monkey and Elephant are available in different sizes.

Our Peppa Pig collection

Icon image

The iconic character Peppa Pig is celebrating her 20th anniversary this year! We captured her in a peaceful moment, sunny and content.

Our Smiley® collection

Icon image

A timeless icon that makes everyone happy: Smiley! Beloved since the 1970s and now available in four editions for your happy home.

Our Mr Maria originals

Icon image

Not based on an existing character, but originated from an idea and designed by our designer Jannes Hak

Eerste Licht: Nijntje en Vriendjes

Het karakter nijntje, in 1955 tot leven gebracht door Dick Bruna, is al sinds het allereerste Mr Maria ontwerp een schijnend middelpunt van de collectie. Mr Maria’s versie van nijntje is inmiddels een echte designklassieker geworden en pronkt in familiehuizen over de hele wereld. De wereld van nijntje en die van Mr Maria zijn dus al een tijd in samenspel. Niet alleen de nijntje lampen maar ook de nijntje’s droom plafondlamp, de snuffie zitter en de nijntje zitzakken maken deel uit van het nijntje deel van de Mr Maria collectie.

Met de collectie Eerste Licht: nijntje en vriendjes viert Mr Maria Dick Bruna’s personages als nooit tevoren. Naast de nijntje nachtlamp bestaat nu ook de boris nachtlamp en de snuffie nachtlamp. Iconische Bruna karakters die in Mr Maria vorm maar omringd door Bruna’s kleuren op de wereld gezet zijn. De collectie nachtlampen is een eerbetoon aan de iconische wereld van Dick Bruna en een bijzondere toevoeging aan de jarenlange mooie samenwerking tussen Dick Bruna en Mr Maria.

De karakters van Dick Bruna stralen van nature rust uit, daarom zijn het perfecte vriendjes voor de kids in het donker. De vertrouwde gezichtjes en het geruststellende licht zorgen ervoor dat een kindje nooit alleen is. Samen slapen met een lach op het gezicht.

loader
Loading...